torstai 25. marraskuuta 2010

Jouluostokset Museokaupasta
Sixten Ahlsved


Joulu on taas, joulu on taas, lallala lala lalla!

No, ei se aina laulata, varsinkaan silloin kun pitää hankkia lahjoja... Etenkään kun kyseessä voi olla henkilö, joka vaatii sielukkuutta sisältäviä esineitä.

Suunnatkaamme katseemme siis K.H. Renlundin Museon Museokauppaan, teidän jouluostostenne pelastajaan! Museokauppa toimii siis Roosin talolla, eli osoitteessa Pitkänsillankatu 39. Se iso keltainen talo vastapäätä Anttilan parkkihallia siis. Auki olemme Ti - Pe klo 12 - 15, Torstaisin myös 18 - 20 ja viikonloppuna, siis La - Su, klo 12 - 17.

Mitäkö Museokaupasta löytyy, kysyt? No, tarjoamme sinulle esimerkiksi seuraavaa.

Lyckobodan (http://www.lyckoboda.fi/) vahvaa pohjalaista designia olevia laukkuja ja rintamerkkejä. Anna-Maija Sipilän (http://www.kaislaset.net/) hauskoja huovutettuja rintakoruja -joista on jäljellä enään kettu ja possu - ja myös muita koruja ja koristeita jotka ovat osa Kaislaset sarjaa. Myös Mifukon (http://www.mifuko.fi) eettinen ja ekologinen Nairobista tuleva design voisi olla lähellä sydäntäsi kuten myös Mäntykankaan koulun oppilaiden omin pikku käpälin tekemät hassun hauskat kierrätyskortit. Sitten perheen vanhemmille tarjolla olisi snapsilaseja ja pikareja jotka ovat Lasisirkuksen (http://www.lasisirkus.fi/) kiehtovaa luomistyötä.

Mifuko

Jos taas pidät kirjasista niin kenties Kai Fagerströmin, Risto Rasan ja Heikki Willamon Viimeiset vieraat, elämää autiotaloissa vetoaa sinuun; luontoa ja sen jylhän kaunista voimaa ihailevaan ihmiseen. Jos ei, niin osta vaikka Veikko Vionojan Tekijämies ja sukella sisään melankoliseen mutta menneisarkiseen maailmaan. Myös Länsirannikon kustannukselta tuulee mielenkiintoisia tuulia muodossa runoin ja romaanein.Ja meillä on tavaraa vielä lisääkin! Ei ne ostamalla lopu. Tule paikanpäälle katsomaan ja kokemaan.

Kiitos ja hyvää joulua toivottaa K.H. Renlundin Museo - Keski-Pohjanmaan Maakuntamuseo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti