sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Kokouksia ja kehittämistä

Syksy on museossa kiireistä aikaa. Oman työni osalta tulevan vuoden budjetin tekeminen ja hiominen on vienyt paljon työaikaa. Toissalta on vahdittava tämän vuoden toteumaa, sekä toiminnallista että taloudellista. Niiden tiimoilta riittää kokouksia ja neuvotteluita. Itse asiassa kokoustelu on yksi oman työni keskeisiä sisältöjä, mutta ei se kuitenkaan turhaa ole, vaikka voikin siltä kuulostaa. Asiat etenevät, sovitaan vastuista ja sitoudutaan päätöksiin.

Onneksi ilmassa on myös kehittämisen tunnelmaa, on monia uusia asioita ja ajatuksia, joita on vietävä eteenpäin. Mielen päällä on monta innostavaa ideaa ja tavoitetta tulevalle ja tuleville vuosille. Niistä yksi on afrikkalaisen taiteen näyttely museossamme osana ARS11 kokonaisuutta KIASMAn kumppanina. 

Ensi viikolla museomme saa näkyvyyttä kun lähden Dubrovnikiin kertomaan The Best in Heritage Conferencen globaalille osallistujajoukolle siitä, miten me K.H.Renlundin museossa toimimme. Creative Heritage Forum haluaa kuulla "Viisaista miehistämme" ja ETT-toimistosta! On hienoa päästä esittelemään kehittämäämme toimintamallia.

Näyttelyrintamalla saimme juuri kesänäyttelyn purettua ja alamme rakentaa uutta. Tällä kertaa esittelemme taitelija Hannu Leímun taidetta. Leimu tutkii töissään rohkeasti useimmiten omaa elämäänsä, niin on myös nyt. Hannu Leimu on lupautunut kävijöiden ohjaajaksi ja näyttelyn yhteydessä on mahdollista piirtää muutamana iltana taiteilijan opastuksella.

Muistutan lukijoitamme vielä siitä, että museon näyttelyiden avajaiset ovat kaikille avoimia tilaisuuksia, tervetuloa joukolla torstaina 23.9.2010 klo 18.00 näyttelyhalliin Hannu Leimun näyttelyn avajaisiin.

Tulkaa museon!

Kristina Ahmas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti