tiistai 22. syyskuuta 2015

TERVETULOA HIMMELIKURSSILLE ITE-MUSEOON!Vau! Onpa hienoja! Ja erikoisia! Mistä nää on tehty? Ai niin, nähän on niitä pölykapseleita / lasinpaloja / mehupillejä…. Kyllä minäkin osaisin tehdä. Voisikohan sitä asua tällaisessa paikassa? Voisin ehkä ton ottaa itselleni ja maalata ehkä tuollaisen tehosteseinän kotiin. Nii-in, voi sitä noinkin ajatella ja tehdä!Näitä kommentteja on kuultu kuluvana kesänä ja syksynä ITE-museon Voi sitä näinkin elää! -näyttelyssä. ITE-museossa esitellään taiteilijakoteja, joista yksi on Heikki Kylliäisen ”Himmelitaivas”. Kylliäisen himmelit ovat herättäneet ihastusta ja inspiroineet kävijöitä näkemään perinteisissä himmeleissä uusia mahdollisuuksia. Siksi päätimme järjestää himmelikurssin, jota vetää alan ammattilainen Tuija Isopahkala Kankureista.
Järjestämme Kankureiden kanssa kaksi kurssia. Toinen on illalla ja toinen keskellä päivää – joten voi valita omaan aikatauluunsa sopivamman ajankohdan. Maanantaina 28.9. on vuorossa iltakurssi eli se järjestetään klo 18–20. Päiväkurssin vuoro on ma 5.10. ja kellonaikana 10–12. Kurssin hinta on 5 euroa ja se sisältää materiaalimaksun. Kurssi sopii kaikenikäisille. Voit tulla myös koko perheen voimin!
Tervetuloa inspiroitumaan ja haastamaan luovuutta ITE-museoon! Sijaitsemme museokorttelissa osoitteessa Pitkänsillankatu 28. 


Kuvat:Marcus Riska/KHRM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti