maanantai 17. tammikuuta 2011

ETT kouluttaa, tule mukaan!

ETT eli museon erikoistietotoimisto kouluttaa alueen perinteestä kiinnostuneita henkilöitä. Tarkoitus on ohjata kaupunkilaisia hyödyntämään ETT:n arkistoon koottua aineistoa.

Aktiiviset "Viisaat" ovat koonneet ETT:n suojiin runsain määrin kuva-ja muuta aineistoa kuten tarinoita ja suullista perinnettä. Aineisto on kaikkien käytettävissä museon toimistossa, jossa sijaitsee ETT:n oma toimisto. Tervetuloa tutustumaan!

Koulutukset pidetään peräkkäisinä päivinä keskiviikosta perjantaihin 19.-21.1.2011 klo 9-11. Kouluttaja on Eero Huima. Tervetuloa kouluttautumaan!

ETT ja museo keräävät myös yhdessä alueen muistitietoa, tarinaperinnettä ja kuvia. Pidimme Kirkonmäellä syksyllä 2010 keräämistapahtuman, jonka anti oli mainio; sen perusteella jatkamme keräämistä vielä kuluvan kevään aikana. Tarkoituksemme on pitää näitä tilaisuuksia myös muissa kylissä.

ETT:n toiminta on avointa kenelle tahansa alueen perinteistä ja kulttuurihistoriasta kiinnostuneelle. Joukossa on tällä hetkellä useita matkailuoppaita, kaupungin eri osien ja kylien asioiden tietäjiä sekä oman ryhmänsä muodostavat 1700-luvun elämästä kiinnostuneet harrastajat.

Pidämme ETT:n kuukausikokoukset joka kuun ensimmäisenä tiistaina museon toimistossa klo 13 alkaen. Keskustelemme ajankohtaisista asioista ja suunnittelemme tulevia tapahtumia tai puhumme toiminnan teemaan liittyvistä kiinnostavista aiheista. Seuraava ETT:n kuukausikokous pidetään tiistaina 1.2. klo 13.00. Tällä hetkellä kokouksissa kävijöiden lukumäärä vaihtelee 20 ja kuuden välillä. Tervetuloa mukaan ETT:n toimintaan!


Kristina Ahmas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti